dimarts, 4 de setembre del 2007

Servei d'inteligència de Renfe

Qui decideix que el dia 1 de setembre ja no cal posar ¿tots? els medis disponibles als usuaris de Renfe?
A la línia regional de Tarragona-Barcelona han desaparegut vagons als trens. On han anat a parar? Trens de 6 unitats passen a tenir-ne 3. Si fins ara ja anavem plens, com ens hem de veure ara? Doncs amb gent de peu en sortir del Passeig de Gràcia direcció Sants, on pujarà a tota velocitat un nou munt de gent a la que es veu canviar de cara només entrar el nas al vagó. No hi ha lloc. I els queda una horeta de camí de peu fins la primera parada, on esperaran ser els afortunats que podran seure en el lloc d'algú que baixi.
I això no és culpa de les obres de l'AVE. Aquí sí que podem demanar que algun responsable ens doni alguna excusa creible o accepti el seu error. Però amb molta sort en treurem una excusa no creible, com sempre.

Pe'ls que sempre demanen casos concrets, el tren que surt de passeig de gràcia a les 15:55 amb destí Zaragoza-Delicias n'és un dels afectats.

Ja sé que cada any fan lo mateix, aquest tren passa de 3 a 6 unitats l'1 de Juliol i torna a 3 l'1 de Setembre, però que sempre hagi estat així no vol dir que estigui ben fet. Algun dia haurem de canviar, i més si és per millorar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha un augment de gent que ha anat a viure fora de Barcelona per millorar la seva qualitat de vida. Però, es troba en diverses sorpreses. Ha d'aixecar-se 1 hora abans per agafar el tren que no va ple, en el seu poble no s'hi adonen que no hi ha lloc pels seus fills a l'escola bressol, el Consultori Clínic o Cap sempre està ple i li donen hora per d'aquí tres setmanes, etc,...Això doncs, la qualitat de vida mica en mica s'en va a "Norris". Roda el món i torna al born...crec que deia un conegut refrà català. Molts decidiràn tornar a Barcelona quan es donin compta que no els hi resulta. Qué l'únic que descansa es el gos i la dona de la neteja que gaudeixen de casa seva. I es que sempre hi ha un preu que s'ha de pagar per poder gaudir de la "tranquilitat" del cap de setmana. Però, cal tenir en compte que la població s'ha multiplicat i que el Govern, Renfe o el que sigui no ho tenien previst, com sempre. Nomès ens resta "la pataleta" o possar-te d'acord i no pagar si vas de peu al tren. Cal tenir paciencia. Aquest maremagnum acaba de començar. Els vagons, a on estan? Potser en una altre línia que té encara mès mancances. Encara que una explicació per part dels responsables de RENFE seria d'agraïr.