dijous, 23 d’octubre del 2008

Concert : Queen



Espectacular concert de Queen + Paul Rodgers en la gira de presentació del seu nou disc i el nou cantant, que s'ha de dir que m'ha sorprès. Sense entrar en comparacions té una veu semblant a la de Freddie Mercury, encara que no arribi a tant, però deu ser bon músic quan ha tocat el piano, la guitarra, la pandereta i l'harmonica.
Paul Rodgers no deu voler perdre la seva identitat, i per això no la integra a Queen, i el grup es presenta com Queen + Paul Rodgers. En el concert també es fa valer, i hi ha moments per tothom. Moments per tots ens conjunt, moments pels Queen originals en solitari, moments pel Paul en solitari, i fins i tot moments amb Freddie. Però tants canvis fa perdre una mica de ritme al conjunt de l'espectacle, sobretot amb els solos de guitarra i de bateria.
Sense desmereixer les noves cançons, que com encara no ha sortit el disc el public anava sense la lliço apresa els moments més espectaculars han estat amb els grans classics de la banda : A kind of magic, i want to break free, radio ga ga, the show must go on, we are the champions, ...

1 comentari:

AnIuSkA ha dit...

Me'n alegro de que t'ho passessis molt bé....

Sempre és bo tenir noves experiències....