dissabte, 31 de maig del 2008

Descoberta una tribu Amazònica aïllada del món

Encara que soni increible s'ha descobert per casualitat l'existència d'una tribu aillada a la selva de l'Amazonas, entre Brasil i Perú, que mai ha tingut contacte amb res la resta del món.
La fotografía, realitzada des de l'avioneta que els va trobar mentre sobrevolava la zona en una expedició, revela com els indis contemplen el cel sorpresos per un aparell volador desconegut per ells, fins i tot amb alguns apuntant-lo amb l'arc i les flexes.
Esperem que 'l'home blanc' o 'rostre pàlid' hagi après prou dels errors del passat i sàpiga comportar-se davant aquesta 'civilització'.
Vaja debat que es pot obrir. Anem a posar-los al dia, els donem medicació i estris moderns, o els deixem com estan ?.
Per mi, com que no els fa falta la fórmula futurista de Ariel 'para lavar más blanco', deixem-los tranquils, ja que aquest també és el seu món. I si no, per lo menys que lo que aportem sigui bo per ells, no anem a expropiar-los les terres o a cobrar-los lloguer.
Per cert, la tal·la indiscriminada de la selva ja els està amenaçant. No hi ha cap llei que els pugui protegir de cap invasió ? Les terres són d'ells, o qui les ha venut a l'home blanc sense preguntar als que hi viuen ?
Imaginem-nos per un moment, que ara apareix algú de l'espai i ens diu que som un planeta que forma part de una galaxia que és propietat d'un governant galàctic que encara no havien explorat fins ara, i que estan recollint l'aigua que necessiten per la seva 'civilització' i se l'emportaran tota. I que si volem seguir visquent aqui i mantenir l'aigua els podem pagar un lloguer del planeta que.....
vaaale, llegeixo molts còmics i miro moltes pelis fantàstiques... però no els semblarem nosaltres més extraterrestres als indis que a nosaltres els que us estava plantejant ??

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

A vore si s'estan quietets i los deixen tranquils pobres!