dissabte, 24 de maig del 2008

Cine : Indiana Jones i el Regne de la calavera de cristall

Al tanto que hi ha spoilers. I un munt.
D'aquesta pel·lícula em queixo del mateix que de la Jungla 4, ha tornat el personatge pero no la essència. Si, hi ha L'Indiana Jones per allà, però no estem en una aventura seva.
Totes les aventures de l'Indy es sostenien per una base científico-religiosa que li donaven realisme. En aquesta, el misteri són extraterrestres... EXTRATERRESTRES!!!! Buff
Només amb això ja es desmonta tot. I per cert, semblen aprofitats de Inteligencia Artificial si no els recordo malament.
Recuperen la protagonista de l'Arca perduda, li apareix un fill a l'Indy, el casen,... un munt de coses que haurien de marcar aquesta entrega de la saga com a essencial, i en canvi surts d'una pel·lícula que pretendràs no recordar, que no t'enganxarà com les altres cada vegada que la vegis començada per la tele, i que sense dubte és la pitjor i gens digne de la saga.
Comença lenta i malament, pasen coses increibles, i tota l'estona vas pensant que ja s'arreglarà, que explicaran algo i tot encaixarà, i arribes al final on es trenca del tot i s'acaba de la pitjor manera que pensaves (perque es previsible pero no et vols creure que aniran per allà).
Una decepció.