diumenge, 13 d’abril del 2008

Còmic del moment : La mort del somni

Segueixo posant-me al dia de lectura, i un any després de la seva publicació he arribat al Captain America #25 (apr 2007). En aquest número comença la saga "The death of The Dream" amb la història de la mort del Capità Amèrica a mans d'un franctirador mentre era conduit als tribunals després d'haver-se entregat a les autoritats en el final de la Civil War.
La mort no m'ha sobtat, ja que els medis de comunicació de tota mena i de tot mel món es van encarregar de espatllar la sorpresa només publicar-se l'exemplar. El que sobte és la credibilitat de la mort, ja que en els còmics sempre solen ser "temporals". Aquí ha quedat molt clar que ha mort el Capità Amèrica, perdò, l'Steve Rogers. Perquè sota la disfressa del Capità sempre es pot posar a qualsevol altre tipus.
A veure si la "resurrecció" s'aconsegueix de manera creible, o es perdrà la importància d'aquesta saga. Perquè ressucitar ressucitarà, això és segur, per molt que ens diguin que no des de l'editorial. Perquè és una icona de l'editorial, perquè és el lider indiscutible per tots els herois de l'Univers Marvel,... i perquè s'està preparant l'adaptació cinematogràfica per d'aqui un o dos anys.