diumenge, 15 de juny del 2008

Eurocopa 2008

En el Grup C tenim a Holanda, Rumania, França i Italia, classificats de moment per aquest ordre.
Holanda ja ha passat de eliminatoria, només queda decidir la segona plaça. Si guanya Rumania es clasifica, i precisament s'ho juga contra Holanda, en un partit que a Holanda li serveix de descans ja que té els deures fets.
Així, Holanda té en les seves mans eliminar a França i Italia, dues seleccions campiones del món, en un sol partit, el que juga contra Rumania. França i Italia clamen perque no es deixi véncer, i així la segona plaça seria per la guanyadora del partit Italia-França (la darrera final d'un Mundial).
Es dóna el cas, de que si Holanda superés la ronda de Quarts, el seu rival podria ser Rumania, Italia o França, si superen el rival que arribés de l'altre grup. Així que Holanda en el seu partit contra Rumania pot estar decidint el seu rival a les semifinals.
Uns equips amb l'experiència de França o Italia qui els vol a una semifinal a un partit ??
El que faci Holanda contra Rumania, es mirar pels seus propis interessos, i aquí estan tots per guanyar la competició, no una eliminatoria.
Per mi, si Holanda classifica a Italia o França i permet que passin ronda, es mereix que l'eliminin a les semifinals, o es pensa que li tornaran el favor llavors ?
Es més, segur que les altres seleccions ho celebrarien. Estem per guanyar o per passar l'estona en el futbol professional ?